Japonský nůž na pečivo má charakteristickou dlouhou zoubkovanou čepel. Díky tomuto pilkovému ostří snadno nakrájí i velmi křupavý chléb nebo bagetu bez stlačování střídky a drcení kůrky. Ergonomická protiskluzová rukojeť pro bezpečnou i pohodlnou práci.
Japonský nůž na pečivo
Damascénská ocel z japonské ocelárny Takefu
Rukojeť ze dřeva Kebony
Pro každodenní použití
Pro snadné krájení křupavých baget i čerstvého chleba
Rozměry výrobku: 205/305 mm
Doporučení: Nože se nesmí mýt v myčce nádobí. Omývejte je horkou tekoucí vodou a dobře osušte před uložením. Aby vám vydržely po celý život, ostřete je keramickou ocílkou Catler CS 2010.
Vysoká řemeslná kvalita
3 699 Kč
2 999 Kč
2 479 Kč bez DPH
U dodavatele 22.11. 9:52
Skladem u dodavatele, do 1 dne u nás
Informace o dostupnosti:
tel: 325 600 311 email: eshop@oaza.cz